Isparta'da genç kız, sevgilisinin ve arkadaşlarının bulunduğu evde ölü bulundu!

Isparta'da, 23 yaşındaki Gamze Eskicioğlu evinde göğsünden bıçaklanmış olarak ölü bulundu. Polis ekipleri evde olduğunu belirlediği genç kızın sevgilisi ve yanındaki 3 erkek gözaltına aldı. 

13 Ekim 2020
Isparta'da genç kız, sevgilisinin ve arkadaşlarının bulunduğu evde ölü bulundu!

 
Isparta'nın Anadolu Mahallesi'nde bulunan 4 katlı binanın 3. katında sabah saatlerinde meydana gelen olayda, iddialara göre Gamze Esgicioğlu'nun bıçaklandığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
 
Olay yerine gelen ekipler daireye girdi ve genç kızın cansız bedeniyle karşılaştı. Göğsünden bıçaklandığı belirlenen Gamze Esgicioğlu'nun cenazesi otopsi için morguna kaldırıldı.
 
 
SEVGİLİSİYLE BERABER 3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
 
Polis olay sırasında vde olan ve Gamze Esgicioğlu'nun sevgilisi olduğunu söyleyen bir kişinin de aralarında bulunduğu H.B., M.K., H.Y. ve İ.O.B. adlı erkek şüphelileri gözaltına aldı.
 
GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI
 
4 erkek şüphelinin Gamze Esgicioğlu'nun kaldığı apart daireye geldikleri otomobil, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde, 07 FDP 46 plakalı otomobilin apart dairenin bulunduğu sokağa geldiği anlar yer aldı.
 
Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturmasını sürdürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.