Cezaevi firarisi, yakalandığını anlayınca pencereden çıkıp intihara kalkıştı!

İzmir'de cezaevi firarisini yakalamak için operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda yakalanan firari, polisler tarafından gözaltına alınmak istenince bulunduğu binanın penceresine çıkıp, intihara kalkıştı. Annesinin olay yerine çağrılmasıyla eylemini sonlandıran firarinin o anları kameralara yansıdı. 

13 Ekim 2020
Cezaevi firarisi, yakalandığını anlayınca pencereden çıkıp intihara kalkıştı!

 
İzmir'in Konak İlçesi Kılıç Reis Mahallesi'ndeki bir apartmanın 5'inci katında meydana gelen olayda polis ekipleri, uyuşturucu bağımlısı ve cezaevi firarisi olduğu ileri sürülen 36 yaşındaki T.Y.S.'nin adresini tespit edip, operasyon düzenledi.
 
PENCEREDEN ATLAMAYA KALKIŞTI
 
Polis ekiplerini fark eden T.Y.S., gözaltına alınmak istenince pencereye çıktı. Bunun üzerine itfaiyeden yardım istendi. İtfaiye ekipleri, T.Y.S.'nin atlama ihtimaline karşın aşağıya branda açarak önlem aldı. T.Y.S., annesinin olay yerine çağırılmasıyla birlikte eylemini sonlandırdı. Bu arada, T.Y.S.'nin evinde 60 gram uyuşturucu madde ele geçirildiği belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.