Pendik'te husumetli kişiler tarafından kafeye silahlı saldırı: 1 ölü, 3 yaralı

Pendik'te bir kafeye kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Aralarındaki husumet nedeniyle yaşandığı öğrenilen saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. 

09 Ekim 2020
Pendik'te husumetli kişiler tarafından kafeye silahlı saldırı: 1 ölü, 3 yaralı

 
Pendik Esenyalı Mahallesi Necmettin Erbakan Caddesi'ndeki bir kafeye husumetli oldukları öne sürülen kişiler tarafından silahla ateş açıldı.Saldırıda Bilal M. olay yerinde hayatını kaybetti. İsimleri öğrenilemeyen 1'i ağır 3 kişi de yaralandı.
 
ŞÜPHELİLER İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI
 
Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı. Bilal M'nin cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.