Cami avlusunda kan donduran cinayet!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen olayda bir şahıs, sabah saatlerinde cami avlusunda sırtından bıçaklanmış şekilde ölü bulundu. Bıçağı bırakarak kaçan şüphelilerin kimlikleri tespit edildi. 

06 Ekim 2020
Cami avlusunda kan donduran cinayet!

 
Çorlu'da Tonguçlar Meydanı'nda yer alan Tarihi Fatih Camii avlusunda meydana gelen olayda, sabah saatlerinde cami avlusunda bir kişinin bıçaklandığı ihbarının üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde sırtından bıçaklanan kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Ekiplerin yaptıkları incelemede öldürülen kişinin Burak Işık (31) olduğunu, cinayeti işleyenin ise cami avlusunu mesken belleyen şahıslardan biri olduğunu belirledi.
 
 
SUÇ ALETİNİ BIRAKARAK KAÇTILAR
 
Burak Işık'ın vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandığı olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin suç aleti bıçağı Işık'ın sırtında bırakarak olay yerinden kaçtıkları belirlendi.
 
OLAYLA İLGİLİ SORUŞTUMA BAŞLATILDI
 
Olay yeri inceleme ekipleri ile nöbetçi cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından ceset incelenmek ve otopsi yapılmak üzere Çorlu Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.