Motosikletle gelip taradılar! Müzikhole düzenlenen silahlı saldırı genç bir kızın canını aldı

Hatay'da bir müzikhole, motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Olayda, 23 yaşındaki bir genç kız hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. 

24 Eylul 2020
Motosikletle gelip taradılar! Müzikhole düzenlenen silahlı saldırı genç bir kızın canını aldı

 
Hatay'ın Defne ilçesinde motosikletli iki kişi tarafından bir müzikhole düzenlenen silahlı saldırıda İpek Harbelioğlu (23) öldü, iki kişi de yaralandı.
 
MOTOSİKLETLE ATEŞ AÇTILAR
 
Olay, gece saatlerinde Çevre Yolu Caddesi'ndeki bir müzikholde meydana geldi. Motosikletle gelen iki kişi, eğlence merkezinin girişine doğru silahla ateş açtı. Saldırıda 3 kişi, yaralandı. İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
 
GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ
 
Ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılardan İpek Harbelioğlu, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Jandarma, olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.