Nişanlısını ve annesini öldüren şahıs, aynı tüfekle intihar etti

Sivas'ta evlilik hazırlığı yaptığı kadını ve sevgilisinin annesini av tüfeğiyle vurarak öldüren şahıs daha sonra aynı silahla intihar ederek yaşamına son verdi. 

17 Eylul 2020
Nişanlısını ve annesini öldüren şahıs, aynı tüfekle intihar etti

 
Sivas'ın Akıncılar ilçesinde Şenbağlar köyü girişindeŞenel Bulut (56), evlilik hazırlığı yaptığı Ebru Aksu (40) ile annesi Şükran Aksu'yu (68) henüz belirlenmeyen bir nedenle av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Bulut, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi.
 
TARTIŞMA ÖLÜMLE BİTTİ
 
Olay, öğle saatlerinde Akıncılar ilçesine bağlı Şenbağlar köyünde yaşandı. Şenel Bulut, köy girişinde evlilik hazırlığı yaptığı Ebru Aksu ile annesi Şükran Aksu'yla tartıştı. Bulut, daha sonra yanında bulunan av tüfeği ile anne ve kızına ateş etti. Bulut, ardından da aynı tüfekle kendini vurarak intihar etti.
 
Olay yerine gelen sağlık ekipleri 3 kişinin öldüğünü belirledi. Polis, jandarma ve sağlık ekiplerinin incelemesinin ardından cenazeler, Akıncılar İlçe Hastanesi morguna gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.