Malatya'da 4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi

Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 18.06'da 4.0 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Malatya, aynı gün içerisinde 4.1, 3.9, 4.2 ve 4.6 büyüklüklerinde meydana gelen depremlerle sarsıldı.  

08 Eylul 2020
Malatya'da 4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi

 
Bugün saat 13.44'te 4.6 büyüklüğündeki depremle sarsılan Malatya'nın Pütürge ilçesinde, korkutan bir deprem daha meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre; Pütürge'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Deprem yerin 7 kilometre derinliğine gerçekleşti.
 
 
KANDİLLİ DEPREMİN ŞİDDETİNİ 4.3 OLARAK ÖLÇTÜ
 
Öte yandan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, depremin şiddetini 4.3 olarak ölçtü. Kandilli'nin verilerine göre deprem, yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldi.
 
AYNI GÜN İÇERİSİNDE 4 DEPREM DAHA MEYDANA GELDİ
 
4 büyüklüğünde depremle sarsılan Malatya'nın Pütürge ilçesinde aynı gün içerisinde 4 deprem daha meydana geldi. İlçede, 4.1, 3.9, 4.2 ve 4.6 büyüklüklerinde 4 depremle sarsıldı.
 
 
 
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.