Ankara Valisi, artan vakalar sonrası merak edilen soruyu yanıtladı: Sokağa çıkma kısıtlaması gündemde yok

Ankara Valisi Vasip Şahin, artan korona vakaları sonrasında gündeme gelen sokağa çıkması yasağı söylentileriyle ilgili olarak "Şu anda böyle bir şey gündemimizde değil. İnşallah durumu tersine çevireceğiz" dedi. 

04 Eylul 2020
Ankara Valisi, artan vakalar sonrası merak edilen soruyu yanıtladı: Sokağa çıkma kısıtlaması gündemde yok

 
Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara'daki koronavirüs kısıtlamaları ile ilgili açıklama yaptı. Şahin, "Şu anda böyle bir şey gündemimizde değil. İnşallah durumu tersine çevireceğiz" dedi.
 
"ÖNCE TEDBİRLERİ UYGULAYACAĞIZ"
 
Koronavirüs vaka oranlarının en yüksek olduğu illerin başında gelen Ankara için "Sokağa çıkma yasağı olacak mı?" sorusu gündeme geldi. Son Bilim Kurulu toplantısında da bazı ek tedbirlerin il bazında alınabileceği konuşulmuştu. Vatandaşların merak ettiği sorunun cevabını en yetkili isim yanıtladı. Ankara Valisi Vasip Şahin, "Ankara'da şu anda sokağa çıkma kısıtlaması gündemimizde yok. Sokağa çıkma uygulaması zor bir durum. Kısıtlama olmadan da durumu tersine çevirmek mümkün. Önce tedbirleri uygulamaya koyacağız."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.