Kaza mı cinayet mi? Kayıp iş adamının cansız bedeni dere yatağında bulundu

Muğla'da yürüyüşe gittikten sonra bir daha haber alınamayan 73 yaşındaki iş adamının cansız bedeni, dere yatağında bulundu. Talihsiz adamın ölüm nedeni otopsi sonrasında belirlenecek.  

01 Eylul 2020
Kaza mı cinayet mi? Kayıp iş adamının cansız bedeni dere yatağında bulundu

 
Muğla'nın Milas ilçesinde pazar gününden bu yana kayıp olarak aranan iş adamı Hasan Hafızoğlu'nun (73), dere kenarında cansız bedeni bulundu. Yaşlı adamın ne şekilde öldüğü ise otopsi sonrasında belli olacak.
 
YÜRÜYÜŞE GİDİP DÖNMEDİ
 
İş adamı Hasan Hafızoğlu, geçen pazar günü evinden Ören Mahallesi Bozalan mevkisine, yürüyüşe gitti. Ancak geri dönmedi. Ailesi de kayıp başvurusunda bulundu. En son telefonla görüştüğü arkadaşına dere yatağına indiğini söyleyen Hafızoğlu için ekipler arama-kurtarma çalışması başlattı. Jandarma, AFAD, Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği ile gönüllüler ve vatandaşlar tarafından yapılan aramalarda, dronla iz takip köpekleri de kullanıldı.
 
ÖLÜM SEBEBİNİ, OTOPSİ BELİRLEYECEK
 
Ören Mahallesi'ndeki dere yatağında bu sabah Hafızoğlu'nun cansız bedeni bulundu. Dereyi geçmek isterken yüksekten düştüğü tahmin edilen Hafızoğlu'nun ölüm neden otopsiyle belirlenecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.