Adana'dan yürekleri serinletecek haber geldi!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Adana'nın Kozan ilçesinde önceki gün başlayan orman yangınının kontrol altına alındığını belirtti. 

25 Ağustos 2020
Adana'dan yürekleri serinletecek haber geldi!

 
Adana Kozan'da önceki gün saat 13.00 sularında başlayan orman yangını 40 saatlik mücadelenin ardından kontrol altına alınabildi.
 
"KASITLI ÇIKMIŞ OLABİLİR"
 
Olay yerinde çalışmaları takip eden ve alevlerin kontrol altına alındığını duyuran Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yangının çıkışıyla ilgili de "Yangının kasıtlı çıkarılmış olabileceğini değerlendiriyoruz. Bununla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor" ifadelerini kullandı.
 
 
200 HEKTARDAN FAZLA ALAN ZARAR GÖRDÜ
 
İlk belirlemelere göre yangında 200 hektardan fazla alan zarar gördü. Bakan Pakdemirli, zarar gören alanın yapılacak çalışmalar sonrası net olarak belli olacağını ifade etti.
 
 
800 HANE BOŞALTILDI
 
Adana Valisi Süleyman Elban da yangının başladığı akşam "Bölgedeki 6 köyde yaklaşık 800 haneyi boşaltmak durumunda kaldık" diyerek durumun çarpıcı yönünü gözler önüne sermişti.
 
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.