Polis ekipleri, sünnet düğüne yaptığı baskın sonucunda cephane ele geçirdi!

Aksaray'da jandarma ekipleri bir sünnet düğününe operasyon düzenledi. Operasyonda 1 adet kalaşnikof tüfek, 3 ruhsatsız tabanca ve binlerce fişek ve mermi ele geçirdi. 

24 Ağustos 2020
Polis ekipleri, sünnet düğüne yaptığı baskın sonucunda cephane ele geçirdi!

 
Operasyon, Aksaray merkeze bağlı Topakkaya beldesindeki bir müstakil eve gerçekleştirildi. Bir sünnet düğününe uzun namlulu silahların getirileceği bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, gece operasyon için düğmeye bastı.
 
SANKİ CEPHANELİK ELE GEÇİRİLDİ
 
Gerçekleştirilen operasyonda 1 adet kalaşnikof tüfek, 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 bin 350 adet tabanca mermisi, 1 adet kurusıkı silah, bin adet tüfek fişeği ve çok sayıda şarjör ele geçirildi. Olayla ilgili şüphelilerden Çağlar Y., yakalanarak gözaltına alınırken, diğer iki şüpheli Ömer Y. ve Musa B.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Bir vatandaşın cep telefonuyla çektiği görüntülerde, silah sesleri ve silahlarla havaya ateş açan magandalar yer alıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.