Jandarma uyuşturucu baskınlarına devam ediyor!

Antalya İl J.K.lığı KOM Şube Müdürlüğü, Manavgat KOM Timi ve Selimiye Jandarma Karakol K.lığı ile birlikte Antik Side bölgesinde yapılan istihbari çalışmalar neticesinde E.C. isimli şahsın uyusturucu madde temin ederek Antik Side turizm bölgesinde uyuşturucu madde ticareti yapacağı bilgisi alındı. 

23 Ağustos 2020
Jandarma uyuşturucu baskınlarına devam ediyor!

Bahse konu olay ile ilgili olarak yapılan fiziki takip sonucu E.C. isimli şahsın kullanmış olduğu araç Antik Side bölgesinde durdurulmuştur. Cumhuriyet Savcılığından alınan karar ile şahsın üstünde, aracında ve ikametinde yapılan aramada;
75 gram Metamfetamin uyuşturucu maddesi
 
- 110 gram plaka Esrar uyuşturucu maddesi
- 8000 TL suç gelirinden elde edilen nakit para
1 Adet Hassas Terazi ele geçirildi. E.C. isimli şahıs ''uyuşturucu madde, imal ve ticareti'' suçundan gözaltına alınarak bugün, Manavgat Cumhuriyet Savcılığına sevk edilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.