Koronavirüse yakalanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı, vatandaşları uyardı

Koronavirüs testi pozitif çıkan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabı üzerinden hastanede tedavi olduğu bir pozu paylaştı. Geçmiş olsun dileklerine teşekkür eden Böcek, vatandaşları 'mesafe ve hijyen kurallarına' uymaları konusunda uyardı. 

22 Ağustos 2020
Koronavirüse yakalanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı, vatandaşları uyardı

 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurarak tedaviye alınmıştı. Böcek, hastaneden paylaştığı fotoğrafla 'Mesafe ve hijyen kurallarına uyalım' mesajı verdi.
 
"MESAFE VE HİJYEN KURALLARINA UYALIM"
 
17 Ağustos tarihinde koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan ve tedavisi süren, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hastane odasından paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafında, "Hastaneye yatışımdan bugüne kadar mesaj gönderen, arayan, sosyal medyadan yazan vatandaşlarıma, yol arkadaşlarıma, can dostlarıma, dua eden herkese teşekkür ediyorum. Dualarınızla ve doktorlarımızın ilgisiyle iyileşiyorum" diyen Başkan Böcek, 'Mesafe ve hijyen kurallarına uyalım' uyarısında da bulundu.
 
Koronavirüse yakalanan Başkan Böcek, sosyal medyada üzerinden 'maske ve hijyen' uyarısında bulundu

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.