KORKUTELİ ESNAFI İLE GÜÇLÜDÜR

Belediye Encümen kararı ile bugünden itibaren sektör ayırmaksızın tüm işletmeler 7/24 çalışma ruhsatı alabilecek. Belediye Başkanı Ömer İşlek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bilgi verdi. 

22 Ağustos 2020
KORKUTELİ ESNAFI İLE GÜÇLÜDÜR

İşlek paylaşımında, “Korkutelimizin Değerli Esnafları;
İlçemizin gelişiminde hepberaber alacağımız kararlar ve birlikte atacağımız adımlarla inşallah 2 yıl içerisinde, hem sizlerin ticaretini arttırmak hemde ilçemizin imajını yükseltmek adına Korkuteli Belediyesi olarak "ESNAF PROJELERİ" çalışmalarımızın ilk adımını atmaya başlıyoruz.

7/24 İşyeri Açma RUHSATI

Belediye Encümen kararı ile bugünden itibaren sektör ayırmaksızın tüm işletmelerimiz 7/24 ÇALIŞMA RUHSATI alabilecektir.

İsteyen dükkanını istediği saatte açsın.

Ruhsatlar arasındaki adaletsizliğide bu vesile ile kaldırmış oluyoruz.

Yalnız sizlerden bir Belediye Başkanınız, bir kardeşiniz, bir evladınız ya da bir Abiniz olarak şahsi ve manevi istirhamım şudur; Lütfen dükkânlarımızı erken açalım. Emin olun bereket sabahın ilk saatlerindedir. Eğer belli bir süre hepimiz sabah erkenden dükkânlarımızı açar isek vatandaşımızda alışır ve bol bereketli işlerle ilçemizinde üzerine bereket yağar.

7/24 Ruhsatı ile başlattığımız esnafımızla büyüme projeksiyonunu ileride açıklayacağımız ve siz esnaflarımız için özel düzenlenecek alışveriş projeleri ile 2 yıl içerisinde bölgenin en iyi ticaret noktalarından birisi haline geleceğiz inşallah.

Merak etmeyiniz Korkuteli Belediyesi Esnafının 7/24 yanındadır,olmaya da bugünden itibaren fazlasıyla devam edecektir.

2.500'ün üzerinde esnafının dükkânına seçimden hemen sonra aksatmadan 4 tur esnaf ziyareti yapmış ve yapmaya devam eden bir kardeşiniz olarak, seçimden seçime değil daima yanınızda olacağımı bilmeniz yeterlidir.

KORKUTELİ ESNAFI İLE GÜÇLÜDÜR.

"Az Laf, Çok İş, Bol Bereket..."
ifadelerini kullandı.

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.