Kayıp kişiyi arayan AFAD ekibi, toprağa gömülü cansız beden buldu

Erzincan'da yaklaşık 10 gündür kayıp olan şahsı arayan AFAD ekipleri, çalışmalar sırasında toprağa gömülü erkek cansız bedeni buldu. Bulunan cansız bedenin kime ait olduğu otopsi sonunda belli olacak. 

20 Ağustos 2020
Kayıp kişiyi arayan AFAD ekibi, toprağa gömülü cansız beden buldu

 
Erzincan'ın Tercan ilçesinde, 9 gündür kayıp olan Abdullah Yalman'ı (62) arama çalışmaları sırasında AFAD ekipleri, toprağa gömülü erkek cansız bedeni buldu. Cansız bedenin kime ait olduğu araştırılıyor.
 
TOPRAĞA GÖMÜLÜ CANSIZ BEDEN BULUNDU
 
Tercan'da annesiyle yaşayan Abdullah Yalman, 9 gün önce kayboldu. Kayıp ihbarında bulunulan Yalman için arama çalışması başlatıldı. Sonuç alınamayınca da Erzincan Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü'nden yardım istendi. Bahçecik Mahallesi yakınlarındaki ağaçlık alanda yürütülen arama çalışmaları sırasında AFAD ekipleri, toprağa gömülü erkek cansız bedeni buldu. Cansız bedenin kime ait olduğu araştırılıyor.
 
Ceset, yapılan incelemenin ardından otopsi için morga gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.