Jandarmadan uyuşturucu satıcılarına ağır darbe!

KOM Şube Müdürlüğü ve Serik ilce jandarma komutanlığı tarafından Hasdümen Mahallesinde aylardır süren takip sonuç verdi. 

17 Ağustos 2020
Jandarmadan uyuşturucu satıcılarına ağır darbe!

KOM Şube Müdürlüğü ve Serik ilce jandarma komutanlığı tarafından  Hasdümen Mahallesinde    yaklaşık olarak bir ay önce kenevir ekimi yapıldığı duyumu alınması üzerine bahse konu bölge fiziki ve teknik takibe alındı.
15 Ağustos Cumartesi günü saat 07.45 sıralarında bahse konu yere Jandarma ekipleri  tarafından  gelinmiş ve ekili kenevirin başında *S.K. ve *C.F.D.  isimli şahısların olduğu görülmüştür.
 
Olay yerinde 500 gram kubar esrar  30  kök kenevir bitkisi olduğu tespit edilmiştir. Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilmiş olup,alınan talimatlar doğrultusunda şüpheli şahıslar gözaltına alındı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.