Bileklerini kesti, İtfaiye görevlileri son anda hayatını kurtardı

Kırşehir'de evinde bileklerini keserek intihar teşebbüsünde bulunan vatandaşı polis ve itfaiye ekipleri kurtardı. Şahsın, psikolojik sorunları olduğu öne sürüldü.  

04 Ağustos 2020
Bileklerini kesti, İtfaiye görevlileri son anda hayatını kurtardı

 
Kırşehir yaşanan olayda psikolojik sorunları olduğu öne sürülen C.K., evine kendini kilitleyerek bileklerini kesti. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri eve girerek şahsı kurtardı.
 
BİLEKLERİNİ KESTİ
 
Kırşehir'in Kaman ilçesi Gaffar Mahallesinde meydana gelen bir evde intihar girişimi son anda önlendi. Psikolojik sorunları olan C.K bileklerini kesti ama mahalle sakinlerinin ihbarı ile apartmana gelen ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri 4. kattaki eve itfaiye ekipleri ile birlikte girerek yaşamsal müdahaleyi yaptı.
 
C.K.'nın kollarına pansuman yapıp sağlık ekiplerine teslim eden polisler, bölgede yaşanan olayla ilgili çalışma başlattı. Yaralı C.K., olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından Kaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.