16 yaşındaki çocuk tabancasını temizlerken annesini vurdu!

Samsun'da 16 yaşındaki bir çocuk tabancayla kazara annesini karnından vurarak ağır yaraladı. Genç kadın tedavi altına alındı ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.  

28 Temmuz 2020
16 yaşındaki çocuk tabancasını temizlerken annesini vurdu!

 
Samsun'da 6 yaşındaki bir çocuk tabancayı temizlerken yanlışlıkla ateş alması sonucu annesini karnından vurarak ağır yaraladı.
 
Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi'nde saat 12.00 sıralarında meydana geldi. 16 yaşındaki Y.Ç.'nin temizlediği tabanca kazara ateş aldı. Silahın ateş alması sonucu anne A.G. (33) kazara karnından vuruldu.
 
HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR
 
112 acil servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan genç kadın tedavi altına alındı. A.G.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.