Gözü dönmüş müşteriden mağaza müdürüne maske dayağı

Kocaeli'de bir mağazanın müdürü olan Salih Ergün maske takmasını istediği müşterisinin saldırısına uğradı. Başı kanlar içerisinde kalan Ergün, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.  

27 Temmuz 2020
Gözü dönmüş müşteriden mağaza müdürüne maske dayağı

 
Kocaeli'nin Gölcük lçesinde akıl almaz bir olay yaşandı. Tüm iyi niyetliyle müşterisinden maskesini takmasını isteyen mağaza müdürü Salih Ergün, o kişinin saldırısına uğradı.
 
SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI
 
Olay, öğle saatlerinde Gölcük Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi'nde meydana geldi. Bir giyim mağazasının müdürü olan Salih Ergün, bayram alışverişi için ailesiyle birlikte mağazaya gelen müşteriyi maske takması için uyarınca tartışma çıktı. Bu sırada mağazada elbiselerin asıldığı askının demirini yerinden çıkaran müşteri, Salih Ergün'e saldırdı. Başına darbe alan Ergün yaralanırken, mağaza çalışanlarının ihbarı üzerine 112 Acil ve polis ekipleri geldi.
 
Gözü dönmüş müşteri, maske takmasını isteyen mağaza müdürünü askı demiri ile dövdü
 
Başı kanlar içerisinde kalan Ergün, yapılan ilk müdahalenin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Polis, saldırganı gözaltına aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.