Fenerbahçe TFF 1. Lig yıldızı olan futbolcuyu kadrosuna kattı

Fenerbahçe Karagümrük'te sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Brahim Darri'yi kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli ekip, Darri'nin bonservisi için Karagümrük'e 500 bin Euro ödeyecek. 

25 Temmuz 2020
Fenerbahçe TFF 1. Lig yıldızı olan futbolcuyu kadrosuna kattı

 
Transferde yeni sezon çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Karagümrük'ün başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncusu Brahim Darri'yi kadrosuna dahil etti.
 
Fanatik'in haberine göre; transferde düşük bütçeli oyunculara yönelen Fenerbahçe, 25 yaşındaki oyuncu için Karamgümrük'e 500 bin euro ücret ödeyecek.
 
3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK
 
Bu sezon Karagümrük ile 31 karşılaşmaya çıkan ve 4 gol 1 asistlik Brahim Darri, Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.
 
EMRE BELÖZOĞLU'NDAN INSTAGRAM TALEBİ
 
Fenerbahçe'de önümüzdeki sezon sportif direktör koltuğuna oturacak olan Emre Belözoğlu, Darri'nin imza öncesi aktif olarak kullandığı Instagram hesabının temizlemesini istedi. Darri de Belözoğlu'nun bu talebini yanıtsız bırakmadı ve hesabında sadece 4 gönderi bıraktı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.