15 yıldır hayvanların dostu

Yıllardır hayvanların en iyi dostu. 

25 Haziran 2020
15 yıldır hayvanların dostu

Antalya'da hayvanların dostu olan Vildan Dikici (53), 15 yıldır sokak hayvanlarına bakıyor. Tüm her şeyi kendi imkanlarıyla yapan Dikici, insanların bu kadar duyarsız olmasından dolayı çok üzgün olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti; ''Yıllardır hiçkimseden bir şey beklemeden, tamamen kendi imkanlarımla bu hayvanlara bakmam, insanların gerçekten zoruna gidiyor. Birisinden bir şey istediğimde yok, rahatsızlıkta vermiyorum. Fakat insanların bu kadar acımasız olması beni çok fazla yormaya başladı. Allah rızası için yapıyorum. Onlar benim evlatlarım gibi. Her gün besliyorum. Ve imkanım el verdiği kadar yapmaya devam edeceğim.'' şeklinde konuştu. 

 

 

SADECE 1 KAP SU

 

60 tane hayvana bakan ve gün geçtikçe sayıların arttığını söyleyen Dikici; ''Bu sıcak günlerde kapıların önüne 1 kap su koyulması. Duyarlı olan herkesten ricam budur. Sahibini kaybetmiş hayvanlarıda defalarca kez yardım ettim. Bu çok güzel bir mutluluk. İnsanların o sevinçlerini gözlerinden okumak gibisi yok. Nasıl ben onların arkadaşıysam onlarda benim arkadaşım, evladım. Bir tanesini eksik görsem merak içinde kalıyorum.'' diyerek bütün Antalya halkını biraz daha duyarlı olmaya davet etti.  

'Bu sıcak günlerde kapıların önüne 1 kap su koyulması. Duyarlı olan herkesten ricam budur. Sahibini kaybetmiş hayvanlara da defalarca kez yardım ettim. Bu çok güzel bir mutluluk. İnsanların o sevinçlerini gözlerinden okumak gibisi yok. Nasıl ben onların arkadaşıysam onlarda benim arkadaşım, evladım. Bir tanesini eksik görsem merak içinde kalıyorum.'' diyerek bütün Antalya halkını biraz daha duyarlı olmaya davet etti.  

 

 

 

Umut Yasin Kurter - 07 Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.