Kediye çarpmamak için manevra yaptı, aracıyla takla attı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, seyir halindeyken önüne fırlayan kediye çarpmamak için manevra yapan sürücü, aracın kontrolden çıkması sonucu takla attı. 

23 Haziran 2020
Kediye çarpmamak için manevra yaptı, aracıyla takla attı

Kaza, dün 21.00 sıralarında, Aydın Mahallesi'nden kırsal mahallelere giden grup yolunda meydana geldi. 07 NL 735 plakalı aracıyla seyir halinde olan Mustafa Çiviler, aniden önüne çıkan kediye çarpmamak için manevra yaptı. Çiviler'in kontrolünü kaybettiği otomobil, yoldan çıkıp, ters döndükten sonra durdu. Hafif yaralanan Çiviler, aracından kendi imkanlarıyla çıktı. Kazayı gören çevredekiler de Çiviler'in yardımına koştu. Ters dönen otomobili çeviren vatandaşlar, içinde başkasının olup olmadığını kontrol etti. İhbarla gelen polis ekipleri, kazayla ilgili işlem yaptı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler oluşan Mustafa Çiviler ise sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne götürüldü ve tedaviye alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.