Mangal dönemi başlayınca, yangınlarda başladı

Antalya'da Sorgun çamlığında çıkan ve 200 metrekare alanın zarar gördüğü yangının piknikçilerin et pişirmek için yaktıkları mangaldan çıktığı belirlendi. 

22 Haziran 2020
Mangal dönemi başlayınca, yangınlarda başladı

Antalya'nın Manavgat ilçesi Sorgun çamlığında öğle saatlerinde çıkan orman yangını zamanında müdahale sayesinde büyümeden söndürüldü. Manavgat Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait bir ilk müdahale aracı ve arazöz ile Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait su ikmal aracının müdahale ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, yangında 200 metre karelik koru ormanı zarar gördü.


Yangına ilk müdahaleyi yapan orman işletmesi görevlileri, geldiklerinde yangının başladığı noktada üzerinde mangal teli bulunan ateşin hala yanmakta olduğunu, çevresinde su şişesi, sebze kabukları ve kuru yemiş paketlerinin bulunduğunu dile getirdiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.