Antalya halkında gözlük var ama maske yok!

Antalya'nın yoğun bölgelerinden biri olan Işıklar caddesinde çoğu vatandaşımızda maske olmaması dikkatlerden kaçmadı. 

22 Haziran 2020
Antalya halkında gözlük var ama maske yok!

Antalya sınıfta kaldı

Antalya olarak vaka sayısı ne kadar az sayıda olsa bile vatandaşlarımızın normalleşme sürecinde maskesiz olması objektiflere yansıdı. Güzel havaların tadını çıkartmaya ve eski hareketliliğini kazanmaya başlayan Işıklar Caddesi'nde, ne sosyal mesafe ne de maske kurallarına uyulmadığı açık bir şekilde görüldü. Normalleşme sürecini iyi yönetemediğimiz vaka sayıları ile kanıtlanmıştı. Bu dikkatsizliğin sonu kötü bitmemesi için gereken tedbirlere uymaya devam etmeliyiz. 

 

 

SAĞLIK BAKANI KOCA HER GÜN UYARMAYA DEVAM EDİYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, her gün yeni vaka sayılarını açıklarken ihmam etmememiz gereken kuralları tekrarlıyor. Virüsün genç ya da yaşlı ayırt etmeden bütün herkese yayıldığını Dünya'da örneklerle görmüştük. 7'den 70'e herkesin sosyal mesafe ve maske kuralına uyması gerekiyor. Tedbirlere özen gösterdikçe, vaka sayılarının tekrar düştüğünü söyleyen Sağlık Bakanı Koca, bu süreçte biraz daha sabırlı olmamızı istedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.