PARK FUNTASTİC

Eğlence, Macera ve Lezzetin bir arada olduğu, Antalya’nın ilk tematik parkı, her yaş ve her zevke uygun sportif aktivite ve eğlencelerle dolu bir gün için sizleri Park Funtastic ‘e bekliyor. https://www.parkfuntastic.com/ 

17 Haziran 2020
PARK FUNTASTİC

Park Funtastic her geçen gün bünyesine kattığı yeni Eğlence hizmetleri ve günden güne gelişerek arttırdığı Hizmet anlayışı ile Antalya’nın gözde tema parkı sizde aileniz, dostlarınız ve sevdiklerinizle bu eğlence, macera ve lezzetin bir arada olduğu Antalya’nın ilk tematik parkını ziyaret edebilir hoş vakit geçirebilirsiniz.

PAİNTBALL

Paintball genel tanımıyla karşılıklı 2 takımın çeşitli senaryolarla birbirlerine karşı oynadıkları bir grup oyunudur. ‘’Paint’’ ve ‘’Ball’’ kelimelerinin birleşmesiyle meydana gelen bu İngilizce kökenli kelime ‘’boya topu’’ anlamına gelmektedir. Fakat uluslararası platformlarda da paintball adını almış ve oynanan tüm ülkelerde de bu isimle tanımlanmaktadır.

DAĞ KIZAĞI

Raylı sistem üzerinde hareket eden çift kişilik kızaklı eğlence sistemidir. Türkiye’nin en uzun dağ kızağı konumunda bulunuyor. 900 metre uzunluğundaki yol üzerinde saatte 50 km kadar hıza ulaşır. Kızaklar önce elektrikli makara sistemi ile yukarı çıkarılır daha sonra elektrik devre dışı bırakılır ve kızaklar manuel olarak kızağı kullanan kişinin kontrolüne geçer. Kızağın yan tarafında bulunan kollarla kızağın hızı kontrol edilir.Alman mühendisleri tarafından üretilen ve tüf onaylı yüksek güvenlikli sistemdir. Saatte 350 kişi kullanabilir.

  

ZİPLİNE

Yukarıdan aşağıya doğru çelik halatla kayarak özel alman kalitesindeki ekipman yardımıyla güvenli inişin yapılmasıdır. İniş, ilk önce güzel Antalya manzarası eşliğinde8 kişilik asansörle yukarı çıkıp ekipmanları giymekle başlar. Daha sonra 50 metre yüksekliğindeki kuleden 300 metre uzunluğundaki mesafeden ormanlık alanda bulunan ağaçların arasından ve gölün üzerinden iniş yapılır. İniş sırasında muhteşem Antalya manzarasını ayaklarınızın altında görme fırsatı yakalayabilirsiniz.

 

Park FUNTASTİCsadece bu aktivitelerle kalmayıp içerisinde Dağ Kızağı, ATV, Zipline, Lunapark, Waterball, Survivor, Tematik Park, GO Kart, Pool Boat, Kepçe Park, Bisiklet Park, At Manejinide barındırmakta. Antalya’nın ilk tema parkı, her yaş ve zevke uygun sportif aktivite ve eğlencelerle dolu, 250.000m2 alana sahip Türkiye’nin ‘’en’’lerini bünyesinde barındıran Park FUNTASTİCsizleri zirveye bekliyor! Mevcut aktivite ve tesislerine her geçen gün yenilerini ekliyor..https://www.parkfuntastic.com/

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.