Üniversite hayaller için babasının yanına giden 20 yaşındaki kız, babası tarafından öldürüldü.

Diyarbakır'da annesiyle birlikte yaşayan 20 yaşındaki kadın, üniversite sınavına girmek için abisinin Elazığ'daki evine geldi. Kızının kente geldiğini öğrenen baba, kızıyla görüşmek istedi ancak kızı reddedince tabancayla vurarak öldürdü. Katil baba daha sonra intihara kalkıştı ancak hastaneye kaldırıldı. Tedavisi sürüyor. 

17 Haziran 2020
Üniversite hayaller için babasının yanına giden 20 yaşındaki kız, babası tarafından öldürüldü.

Elazığ'da Mikail K. (63), kendisiyle görüşmek istemediği iddiasıyla kızı Merve K.'yi (20) tabancayla vurarak öldürdü. Aynı silahla kendisini de ağır yaralayan Mikail K, hastanede tedaviye alındı.

Olay, Kırklar Mahallesi Huzurlu Sokak'taki 3 katlı Ekici Apartmanı'nın bodrum katında meydana geldi. Babasından boşanan annesiyle Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde yaşayan Merve K., gireceği sınav için ağabeyinin Elazığ'daki evine geldi.

KIZINI ÖLDÜRDÜ, İNTİHARA KALKIŞTI

Kızının kentte olduğunu öğrenen baba Mikail K., iddiaya göre, merkeze bağlı Elmapınar köyünden gelip, görüşmek istedi. Merve K., babasıyla görüşmek istemeyince aralarında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Mikail K., tabancasını çıkararak, kızına ateş açtıktan sonra kendisini de vurdu.

KATİL BABA HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde Merve K.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. İntihar teşebbüsünde ağır yaralanan Mikail K. ise ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.