5 TL için ölüm döşeğinde

Bursa'da market çıkışı kendisinden 5 lira isteyen zanlıya olumsuz yanıt veren ve küfür eden şahıs, zanlı tarafından göğsünden bıçaklandı. Yaralı adamın hayati tehlikesi sürerken saldırgan ise pişman olmadığını söyledi. 

11 Haziran 2020
5 TL için ölüm döşeğinde

Bursa'da Müjdat K. (28), kendisinden 5 TL isteyen E.K'ya olumsuz yanıt verince, göğsünden bıçaklandı. Müjdat K'nin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtilirken, olay anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, dün akşam Yıldırım ilçesi Yıldırım Mahallesi Kurtuluş Caddesi'nde meydana geldi. Bir marketten alışveriş yapan Müjdat K'nin yanına gelen E.K, yol parası olarak 5 TL istedi.

Bursa'da bir adam 5 lira için canından oluyordu

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alınan Müjdat K.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Bursa'da bir adam 5 lira için canından oluyordu

"KENDİMİ KORUDUĞUM İÇİN PİŞMAN DEĞİLİM"

Şüpheli E.K. ise olaydan kısa süre sonra bekçiler tarafından yakalanarak, gözaltına alındı. E.K'nin ilk ifadesinde, "Evime gitmek için 5 TL yol parası istedim, bana küfür ve hakaret ederek, sopayla dövmeye başladı. Kendimi korumak için belimdeki bıçakla karşılık verdim. Kendimi koruduğum için pişman değilim" dediği öğrenildi.

Bursa'da bir adam 5 lira için canından oluyordu

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.