Cenaze namazları halkı ölüme sürüklüyor

Karabük'te, 10 gün önce cenaze için Değirmenyanı Köyü'ne gelen iki kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Durumun muhtarlığa bildirilmesi üzerine filyasyon ekipleri köyde çalışma başlattı. 

10 Haziran 2020
Cenaze namazları halkı ölüme sürüklüyor

Karabük'te koronavirüs nedeniyle hastanede tedavi altına alınan kişi sayısının 9 olduğu öğrenildi.

Karabük'te 28 Mayıs'tan itibaren görülen pozitif vaka sayısı 9'a yükseldi. Yüksek ateş ve solunum sıkıntısı ile hastanelere başvuran vakaların tedavileri sürüyor.

Cenazeye katılan iki kişinin korona testi pozitif çıkınca filyasyon ekipleri çalışma başlattı

CENAZE NAMAZINA KATILAN İKİ KİŞİNİN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Öte yandan, 10 gün önce cenaze için Yenice ilçesine bağlı Değirmenyanı Köyü'ne gelen iki kişi Manisa'ya geri döndüklerinde yüksek ateş ve solunum sıkıntısı ile hastaneye başvurdu. Yapılan tahlillerde sonuçların pozitif çıkmasının ardından durumun muhtarlığa bildirilmesinin üzerine sağlık ekipleri köyde filyasyon çalışması başlatıldı.

Cenazeye katılan iki kişinin korona testi pozitif çıkınca filyasyon ekipleri çalışma başlattı

22 KİŞİNİN TEST SONUCU NEGATİF ÇIKTI

Köy Muhtarı İhsan Kurt'tan alınan bilgiler doğrultusunda vakaların temas ettiği kişilere test yapıldığı öğrenildi. İlçenin en kalabalık köylerinden biri olan Değirmenyanı Köyü'nde test yapılan 22 kişinin sonucunun negatif çıktığı öğrenildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.