AB Partisinde Antalya İl Başkanlığına Sedat TUYĞUN atandı

2020'nin ilk partisi olan AB Partisine İl Başkanlığına Antalya iş adamlarından Sedat Tuyğun'un ataması gerçekleşti. 

09 Haziran 2020
AB Partisinde Antalya İl Başkanlığına Sedat TUYĞUN atandı

2020'nin ilk partisi olan AB Partisinin İl Başkanlığı'na Antalya iş adamlarından Sedat Tuyğun'un ataması gerçekleştirildi.

AB Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın tarafından gerçekleştirilen atama parti içinde olumlu karşılandı. Ünlü iş adamı olan Sedat Tuyğun, Antalya'da ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla tanınıyor. Yardımsever iş adamı Tuyğun, güler yüzlülüğü ve saygın kişiliğiyle ön plana çıkıyor. Karakteristlik yapısı ile de dikkat çekiyor. Tuyğun verdiği röportajda, ''Çalışma azmi ile tecrübesini harmanlayarak çalışmaya hemen başlayağını ve daha iyi günler için mücadele edeceğini söyledi.''

AB Partisi'nin Genel Başkanı Bedri Yalçın'ın 56 ilde oluşturmuş olduğu parti teşkilatı atamaları sonucu yaklaşan seçimlerde büyük ses getireceği şimdiden kulislerde yankılanmaya başladı.   

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.