SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLMAYACAK

Son Dakika Haberleri: Başkan Erdoğan'dan hafa sonu sokağa çıkma yasağı açıklaması! 6-7 Haziran yarın sokağa çıkma yasağı kısıtlaması iptal edildi mi? Hafta sonu yasak var mı? 

05 Haziran 2020
SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLMAYACAK

İŞTE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ SON DURUMU:

Başkan Erdoğan tarafından yapılan sokağa çıkma yasağı açıklaması şöyle:

Esasen, en son sınırlamanın ardından bu yöntemi yeniden kullanmayı düşünmüyorduk. Ancak, bir ara 700 küsurlere kadar inen günlük vaka sayısı neredeyse bini buldu. Bu olumsuz gelişme üzerine, sokağa çıkma sınırlaması tedbirini tekrar gündemimize almak zorunda kaldık.

Sağlık Bakanlığımızın önerisi ve İçişleri Bakanlığımızın genelgesi ile bu hafta sonu da 15 ilimizde sokağa çıkma sınırlaması uygulanacağı dün gece ilan edilmişti. Fakat vatandaşlarımızdan aldığımız değerlendirmeler, bizi kararı yeniden gözden geçirmeye yöneltti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.