Yanan otomobilden başından tabancayla vurulmuş cansız beden çıktı

Trabzon'da yanan otomobil içerisinden başından vurulmuş bir cansız beden çıktı. Şahsın kimliği tespit edilirken, aralarında para meselesi olduğu öğrenilen iki şüpheli gözaltına alındı.  

05 Mayıs 2020
Yanan otomobilden başından tabancayla vurulmuş cansız beden çıktı

Trabzon'un Yomra ilçesinde vatandaşlar yanan otomobil, görünce itfaiye çağırdı. Kısa sürede söndürülen araç içerisinden başından vurularak öldürüldüğü tespit edilen Soner Taşkın'ın (35) cansız bedeni çıktı. Taşkın ile aralarında para meselesi bulunduuğu öğrenilen N.A. (42) ve Ö.T. (35) gözaltına alındı.

YANAN ARAÇTA CANSIZ BEDEN BULUNDU

Yomra ilçesi Gülyurdu Mahallesi'nde gece saatlerinde 61 ABU 021 plakalı otomobilin yandığını gören mahalleli, jandarma ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekibi, alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Yapılan incelemede, otomobilde kıraathane işletmecisi Soner Taşkın'ın cansız bedeni bulundu.

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Taşkın'ın yapılan otopsisinde, vücudunda kurşuna rastlandı. Bu gelişme üzerine Taşkın ile aralarında para meselesi bulunan N.A. ve Ö.T. gözaltına alındı. Şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.