Balkona ses sitemi kuran gençler, mahallede bilgi yarışması düzenledi

Samsun'da koronavirüs salgınına karşı 'evde kal' çağrılarını dinleyen iki genç, evlerinin balkonuna kurdukları ses sistemiyle mahalle sakinleri arasında bilgi yarışması düzenledi.  

13 Nisan 2020
Balkona ses sitemi kuran gençler, mahallede bilgi yarışması düzenledi

Samsun'un Atakum ilçesinde müzikle uğraşan iki genç, evlerinin balkonuna ses sistemi kurdu. Ses sistemi sayesinde komşuları ile bilgi yarışması düzenleyen gençler, yarışmada en fazla soruya doğru yanıt verenlere hediye hazırladı.

EN FAZLA DOĞRU CEVAP VEREN 2 KİŞİYE HEDİYE

Atakum ilçesi Yenimahalle'de, müzikle uğraşan Enes Gevrekçi ve Çağrı Dede, koronovirüs salgını sonrasında evlerinden dışarı çıkmayan vatandaşlara moral vermek için bilgi yarışması düzenledi. Yarışmanın katılımcıları, WhatsApp üzerinden paylaşılan numara ile iletişime geçerek belirlenen 20 soruyu cevapladı. En fazla soruyu doğru cevaplayan 2 kişi, hazırlanan hediyeleri kazandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.