Sınır tanımayan model Ireland Baldwin, ayna karşısına geçip büyük göğüslerinden şikayet etti

Baldwin ailesinin kızı Ireland Basinger Baldwin, ayna karşısında çektiği bir selfiesini paylaşan 24 yaşındaki Baldwin büyük göğüs ölçüsü yüzünden içine girmekte zorlandığı kıyafetinden dert yandı.  

26 Mart 2020
Sınır tanımayan model Ireland Baldwin, ayna karşısına geçip büyük göğüslerinden şikayet etti

Son dönemin dikkat çeken modellerinden olan 24 yaşındaki Ireland Baldwin ayna karşısında çektiği karesinde büyük göğüslerinden dert yandı.
2
 
Genç model paylaşımına şu notu düştü: "Göğüslerim kıyafetin üst kısmına uymuyorsa da umurumda değil, ben yine de düz göğüslü 20 yaşındaki sanat öğrencisi olduğumu iddia etmeye devam edeceğim."
3
 
1,88 boyundaki Ireland Baldwin, son dönemin en göz önünde modellerinden biri olarak tanınıyor.

 

 

4
 
Baldwin, bir röportajında bikini ya da iç çamaşırı çekimlerine hazırlanırken sağlıklı beslendiğini, egzersiz yaptığını söylemişti.
5
 
Baldwin, böyle durumlarda güzel görünmenin en önemli sırrının kendini giydiği bikini içinde rahat ve seksi hissetmek olduğunu da eklemişti.
6
 
Ünlü oyuncu Alec Baldwin ile 1980'lerin en güzel Hollywood yıldızlarından Kim Basinger'ın evliliğinden dünyaya gelen model Ireland Baldwin, 23 Ekim 1995 yılında Los Angeles'ta doğdu.
7
 
2007 yılında babasın Alec Baldwin'den küfürlü bir sesli mesaj aldığı için ün kazandı.
8
 
Moda dünyasının son dönemde yıldızı yükselen isimlerinden biri olan Ireland Baldwin, paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.
9
İşte sınırları zorlayan modelin o paylaşımları;
İşte sınırları zorlayan modelin o paylaşımları;
 
10
 
 
11
 
 
12
 
 
13
 
 
14
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.