A Milli Takım, Uluslar Ligi'ne Fransa maçıyla başlıyor
A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi A Ligi 1. Grup'taki serüvenine Fransa karşılaşmasıyla başlayacak. Milliler, Kocaeli'de oynanacak mücadelede Fransa karşısında sahaya çıkacak. Karşılaşmanın başlama saati 21.45.
ANKARA - BHA
Kocaeli Stadı'nda oynanacak mücadele, iki takımın tarihindeki 7. karşılaşma olacak.
Alman hakem görev yapacak
Türkiye-Fransa karşılaşmasında Almanya Futbol Federasyonundan Felix Zwayer düdük çalacak. Zwayer'in yardımcılıklarını Robert Kempter ve Nikolai Kimmeyer yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Florian Badstübner görev alacak.
İtalya ile Belçika da karşılaşacak
1.Grup'taki diğer mücadelede İtalya, Roma'da Belçika'yı ağırlayacak. Gruptaki iki karşılaşma da aynı saatte, 21.45'te başlayacak.
Milliler, Fransa maçının ardından ikinci grup karşılaşmasında İtalya ile mücadele edecek. Türkiye-İtalya karşılaşması, 28 Eylül'de Bursa'da oynanacak.
Kaynak: BHA
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
SPOR kategorisindeki diğer haberler

Basketbol Süper Ligi'nde 61. sezon başlıyor

EuroLeague'de yeni sezon başlıyor: Türkiye'den 3 takım sahnede

Mert Hakan Yandaş’tan dikkat çeken görüntü: Samandıra’dan çıkmıyor

Milli Gururumuz Hatice Akbaş Avrupa Şampiyonası'nda Finalde

Milli Boksör Gizem Özer'den Avrupa'da Madalya Garantisi
