DOLAR48,62
EURO56,13
GR. ALTIN6.697
BIST14.006
BITCOIN3.741.284
TÜRKİYE

Huzurevindeki yaşlılara ücretsiz saç ve kişisel bakım

Isparta’da Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında huzurevi sakinlerine berber ve kuaförlerden anlamlı hizmet geldi. Yaşlıların saç ve kişisel bakımları ücretsiz olarak yapıldı.

15 Eylül 2026 151 okunma 2 dk okuma
Huzurevindeki yaşlılara ücretsiz saç ve kişisel bakım

ISPARTA - BHA 

Isparta’da Ahilik Haftası kutlamaları, dayanışma ve sosyal sorumluluk mesajlarıyla devam ediyor. Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Isparta Berberler ve Kuaförler Odası işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, huzurevinde kalan vatandaşlara ücretsiz saç ve kişisel bakım hizmeti sunuldu.

Ahilik Haftası kapsamında huzurevini ziyaret eden oda mensubu berber ve kuaförler, yaşlıların saç tıraşlarını ve kişisel bakımlarını gerçekleştirdi. Samimi görüntülere sahne olan ziyarette huzurevi sakinleri hem bakım hizmetinden hem de kendilerini hatırlayan esnafın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

“Bu ziyaretler bizim için gelenek haline geldi”

Isparta Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Demiralay, huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadıklarını belirterek bu tür ziyaretlerin kendileri için artık gelenek haline geldiğini söyledi.

Demiralay, “Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizin öncülüğünde Ahilik Haftası etkinliklerimiz devam ediyor. Bizler de Berberler ve Kuaförler Odası olarak huzurevinde kalan yaşlılarımızı ziyaret ettik. Bu tür ziyaretleri her zaman gerçekleştiriyoruz. Yaşlılarımızı ziyaret ederek kişisel bakımlarını yapıyoruz” dedi.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ahilik Haftası kapsamında huzurevi sakinleriyle bir araya geldiklerini ifade eden Demiralay, “Huzurevinde kalan beyefendilerimiz, hanımefendilerimiz, amcalarımız ve teyzelerimiz var. Onları her zaman olduğu gibi ziyaret edelim, hem de saç ve kişisel bakımlarını yapalım istedik. Yaşlılarımız da mutlu oldular” diye konuştu.

Demiralay, etkinliğin gerçekleştirilmesine katkı sunanlara da teşekkür ederek, “Bu konuda bize kapılarını açan müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Esnaf Odaları Birliğimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ahilik Haftası kapsamında gerçekleştirilen anlamlı etkinlik, esnafın sadece mesleki dayanışmasını değil, toplumun farklı kesimleriyle kurduğu gönül bağını da bir kez daha ortaya koydu.

Kaynak: BHA

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

TÜRKİYE kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.

Marka Flower Çiçekçi