Hafta sonu kavurucu sıcaklar geliyor: 42 derece görülecek
Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların hafta sonu etkisini artırması bekleniyor. Güneydoğu Anadolu’da sıcaklıklar 42 dereceye kadar çıkarken, bazı bölgelerde yerel sağanaklar görülecek.
ANKARA - BHA
Yarın Ankara’da 34, İstanbul’da 30, İzmir’de 35 derece sıcaklık bekleniyor. Şanlıurfa ve Diyarbakır çevresinde ise termometrelerin 41 dereceye ulaşacağı tahmin ediliyor.
Ege’nin iç kesimleri ile Antalya ve Burdur çevrelerinde yerel sağanaklar beklenirken, Doğu Karadeniz kıyılarında sıcaklıkların 27-29 derece arasında seyretmesi öngörülüyor.
Pazar günü sıcaklıklar daha da yükselecek
Pazar günü Ankara’da sıcaklığın 35, İstanbul’da 31, İzmir’de 36, Güneydoğu Anadolu’da ise 42 dereceye ulaşması bekleniyor.
Doğu Karadeniz’in Rize ve Artvin çevreleri ile Akdeniz’in iç kesimlerinde, Adana, Mersin ve Niğde hattında gök gürültülü sağanak görülebileceği tahmin ediliyor.
Kaynak: BHA
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
TÜRKİYE kategorisindeki diğer haberler

Sarıkamış ormanlarında 20 yıllık yaban hayatı araştırması: 600 bini aşk…

Marmara’da deprem: sarsıntının büyüklüğü 3,5

Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yangın…

10. Türkiye’nin Kent Konseyleri Balıkesir’de ortak akıl için buluştu

Bornova’da belediye hizmetleri değerlendirildi
