DOLAR47,93
EURO55,61
GR. ALTIN6.838
BIST14.416
BITCOIN3.106.248
TÜRKİYE

Kaymakam, yeni kaymakamlık binasında incelemede bulundu

Güdül Kaymakamı Naim Akar, ilçede çalışmaları süren yeni kaymakamlık binasında incelemede bulundu.

19 Ağustos 2026 148 okunma 1 dk okuma
Kaymakam, yeni kaymakamlık binasında incelemede bulundu

YAŞAR TONBAK - ANKARA / BHA

Belediye binası karşısında, Ordu Caddesi üzerinde bulunan mevcut bina, daha öncesinde belediye tarafından çok amaçlı salon olarak yapıldığı öğrenilirken, mevcut kaymakamlık binasının fiziki yetersizliği dolayıyla; Valilik tarafından satın alınmasının akabinde, Kaymakamlık binası olarak hizmet vermesinin planlanması nedeniyle, binada çalışmalar ve düzenlemeler başlatıldı.

Güdül Kaymakamlığı başta olmak üzere, bina tamamlandığında, Kaymakamlık yazı işleri müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Milli Emlak müdürlüğü ve vergi dairesi müdürlüğü de bu binaya taşınarak hizmet vereceği kaydedildi.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bu binaya taşınacak olan Güdül kaymakamlığı, Kaymakam binada incelemelerde bulundu ve çalışmaların aşaması hakkında bilgi aldı.

 

Kaynak: BHA

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

TÜRKİYE kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.

Marka Flower Çiçekçi