DOLAR47,75
EURO55,10
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.026.248
BHA

Nihayet Beypazarı Nallıhan arası duble yol bitecek

Karayolları 43. Beypazarı şube şefliği yol ağı içinde kalan D140 Kontra eksim nolu Karayolunun-Nallıhan ile Beypazarı arası duble yol yapımında 7 Km’lik etapta çalışmaların başladığını bildirdi.

02 Temmuz 2026 969 okunma
Nihayet Beypazarı Nallıhan arası duble yol bitecek
Nihayet Beypazarı Nallıhan arası duble yol bitecek

YAŞAR TONBAK/ ANKARA/BHA

 

Karayolları 43. Şube şefliği, Ankara Ayaş- Beypazarı-Nallıhan arasında ulaşımı sağlayan D140 kontra eksim nolu karayolunun, Nallıhan’dan Beypazarı yönüne doğru, Sarıyar beklemesi kavşağına kadar olan 12-19 Km’ler arasında kalan alanın ihalesinin yapıldığını ve işi alan firmanın kısa süre içinde alanda çalışmalara başladığını aktardı.

7 Km olan alandaki Duble yol yapım çalışmaları kapsamında çalışmaların sürdüğü ve alanında inşaatının tamamlanarak, Ankara’dan itibaren Nallıhan’a kadar olan 165 km’lik duble yol tamamlanmış olacak.

Karayolları Beypazarı 43. şube şefliği yetkilileri, çalışmaların başladığı alanda incelemelerde bulunarak, firma temsilcileriyle görüşmede bulundu.

 

 

Kaynak: BHA

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

BHA kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.