"Havuz içerisinde sosyal mesafe kuralı devam etmeli"

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, yaz aylarında havuzlarda yaşanacak yoğunluğa dikkat çekerek, pandemi nedeniyle geçen yıl havuzlara getirilen kontrollü tatil modelinin bu yıl da özenle sürdürülmesi gerektiğini belirtti. 

17 Haziran 2021

 
"Havuz içerisinde sosyal mesafe kuralı devam etmeli"
Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, uzun süredir yaşanan sokağa çıkma kısıtlamasının büyük oranda esnetilmesi ve son dönemde Marmara Denizi’nde yaşanan müsilaj sorununun özellikle yerli turistin Akdeniz ve Ege bölgelerine olan ilgisini artıracağını belirterek, Temmuz ayı itibariyle büyük bir turizm yoğunluğunun beklendiğini dile getirdi. Atmaca, "Yaz aylarıyla birlikte açılan turizm tesislerinde, su parklarında ve sitelerde havuz kullanımı yoğunlaşacak. Covid-19 riskine karşı kontrollü havuz kullanımında geçen yıl alınan bazı tedbirlerden olan ‘havuz içerisinde 8 metrekarelik sosyal mesafe kuralı’ uygulanmasının devam etmesini öneriyoruz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.