İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden sağlık çalışanlarına börek ve kurabiye jesti

Atıştırmalıklar hastanelere dağıtılmaya başlandı  

26 Mart 2020
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden sağlık çalışanlarına börek ve kurabiye jesti

İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle görevlerinin başından ayrılamayan sağlık çalışanları için börek ve kurabiye hazırladı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, hastaneler ve aile sağlık merkezlerine tıbbi maske hizmetinin ardından sağlık personeli için de börek ve kurabiye hazırlayıp dağıtmaya başladı. Belediyeye bağlı Meslek Fabrikası’nın pasta ve aşçılık eğitmenleri tarafından hazırlanan 350 kişilik ilk üretimin teslimatı İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’ne yapıldı.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ise 1200 kişilik börek ve kurabiye paketleri bırakıldı. Atıştırmalıklar, SBÜ Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile  Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne teslim edilecek. 

Üretim alanı dezenfekte ediliyor

Belediye'den yapılan açıklamaya göre üretimi yapan pasta ve aşçılık eğitmenleri bone, maske ve eldiven kullanıyor. Üretim alanı her gün dezenfekte ediliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.