Yolcu minibüsünde pes dedirten görüntüler: Maskesini çıkarıp alkol kullandı yetmiyormuş gibi video izledi!

Antalya-Serik arasında sefer yapan yolcu minibüsündeki yolculardan biri maskesini çenesine takarak bir yandan alkol aldı, bir yandan da cep telefonundan video izledi. Yolcunun sergilediği rahat tavırlar diğer yolcuların tepkisini çekerken o anlar kameralara yansıdı. 

29 Eylul 2020
Yolcu minibüsünde pes dedirten görüntüler: Maskesini çıkarıp alkol kullandı yetmiyormuş gibi video izledi!

 
Antalya'da şehiriçi yolcu minibüsünde maskesini düzgün takmayan bir yolcu, bununla da kalmayıp herkesin gözü önünde alkol aldı. Cep telefonuyla açtığı bir videoyu alkol alarak izlemeye devam eden yolcunun görüntüleri, sosyal medyada tepkiye neden oldu.
 
Sosyal medyada paylaşılan ve tepkilere neden olan görüntü, Antalya - Serik yolcu minibüsünde çekildi. Edinilen bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen bir yolcu, maskesini düzgün takmadığı için diğer yolcular tarafından uyarılan yolcu maskesini taktı ancak bir süre sonra tekrar indirdi.
 
KİMSEYE ALDIRIŞ ETMEDİ
 
Yolcu, bununla da kalmayıp yanında getirdiği alkolü içmeye başladı. Cep telefonundan açtığı bir videoyu izlerken alkol almayı sürdüren kişinin rahat tavırları da pes dedirtti. Diğer yolcuların cep telefonu kameralarına yansıyan görüntüler, sosyal medyadan tepki çekti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.