Yoğun Aşı ilgisi karşısında sistem yavaşladı

ANTALYA'da aşı olmak isteyenlerin yoğun ilgisi karşısında yavaşlayan elektronik sistem nedeniyle hastane önlerinde yoğunluk oluştu. 

15 Haziran 2021
Yoğun Aşı ilgisi karşısında sistem yavaşladı

ANTALYA'da aşı olmak isteyenlerin yoğun ilgisi karşısında yavaşlayan elektronik sistem nedeniyle hastane önlerinde yoğunluk oluştu. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 5 saatte 2 bin kişi aşı oldu.Sosyal Güvenlik Kurumu'na kaydı olanlara aşı hakkının tanımlanmasıyla birlikte Türkiye genelindeki aşı merkezlerinde yoğunluklar oluştu. Aşı kaydının yapıldığı sistemdeki aksamalar nedeniyle hastane girişinde ve aşı odaları önlerinde zaman zaman uzun kuyruklar oluştu. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde ve aşı odalarının bulunduğu koridorda aşı için gelenlerin yoğunluk oluşturmaması için güvenlik önlemleri alınıp, fiziki mesafe kuralı uygulanmaya çalışıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.