Ünlü oyuncu Jessie Cave’in bebeği coronaya yakalandı

Harry Potter serisiyle üne kavuşan İngiliz oyuncu Jessie Cave, üç aylık bebeğinin corona virüsüne yakalandığını duyurdu. Cave, hayranlarından bebeği için dua etmelerini istedi. 

05 Ocak 2021
Ünlü oyuncu Jessie Cave’in bebeği coronaya yakalandı

Ünlü oyuncu Jessie Cave’in bebeği coronaya yakalandı

 

Dünya çapında büyük başarı kazanan Harry Potter serisinin oyuncularından Jessie Cave, hayranlarına üzücü bir haber verdi.

Ekim ayında zorlu bir hamilelik sürecinin ardından oğlu Abraham’ı kucağına alan 33 yaşındaki Cave, bebeğinin corona virüsüne yakalandığını duyurdu.

Hastane odasından bir fotoğraf paylaşan Cave, İngiltere’deki yeni mutasyon sonrası alınan kısıtlama kararlarına da gönderme yaptı. Hayranlarından bebeği için dua etmelerini isteyen Cave mesajında şu ifadeleri kullandı:

 
 

“Haberleri izole edilmiş bir hastane odasında izledim. Zavallı bebeğim corona oldu. Şu an durumu iyi ve günden güne daha da iyiye gidiyor. Bu mutasyon çok güçlü ve bulaşıcı. Umarım herkes önümüzdeki günlerde daha dikkatli olur. Yeni yıla böyle başlamak ve travmatik bir doğumdan bu kadar kısa süre sonra hastaneye dönmek istemezdim. Doktorlara minnettarım. Lütfen bebeğimin iyileşmesi için dua edin.”

Komedyen Alfie Brown’la 2014’te evlenen Cave’in, Donnie, Margot ve Abraham olmak üzere üç çocuğu bulunuyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.