Umut Partisi Genel Başkanı Abdulkadir Bozkurt "Halkımızı uyarıyorum"

Umut Partisi Genel Başkanı Abdulkadir Bozkurt Türkiyedeki siyaset gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.  

09 Temmuz 2021
Umut Partisi Genel Başkanı Abdulkadir Bozkurt

 
Umut Partisi Genel Başkanı Abdulkadir Bozkurt Türkiyedeki siyaset gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Bozkurt yaptığı açıklamada;"Halkımızın geleceği ile ilgili ilerki dönemde önümüzde çok büyük sorunlar bulunmaktadır. Türkiye siyaseti kısır bir döngüdedir. Kontrol altında bulundurulan havuz medyası tarafından algı oluşturularak ülke yönetilmeye çalışılmaktadır. Siyaset arenasında havuz medyasının önümüze koyduğu aynı parti ve siyasetçilerde çözüm aramak tecrübeyi tecrübe etmekten başka bir şey değildir. 
 
Önümüzdeki dönemde ekonomik sıkıntılar kendini çok açık bir şekilde hissettirecektir.Yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı halkımızın yaşamında bir çok olumsuzluklar ortaya çıkacaktır. Türkiyenin kaderini belirleyecek,çocuklarımızın geleceğini etkileyecek anayasa değişikliğine karşı halkımızın çok dikkatli olması gerekmektedir. Borç ve faiz bataklığında üretmeyen bir ülkenin ekonomisinin iyi olduğunu söylemek kendimizi kandırmaktan başka bir şey değildir. 
 
Halkın içinden olan bizler halkın umutsuzluğuna ve vazgeçmişliğine şahit oluyoruz.Halkımızın artık siyasi tercihlerini sorgulama vakti gelmiştir. 
 
Ülkemizdeki her alanda kutuplaşma dilinin çok acil terkedilmesi gereklidir.Ülkemizde başta tarım ve hayvancılık sektöründe çiftçinin üretim yapması için yerinde ve acil tedbirler alınmalıdır.Yap işlet devret modeli ülkemizdeki mevcut ekonomik sorunları daha çok arttırmaktadır."Dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.