Türkiye'nin ilk online salsa şampiyonları FHC'den

TÜRKİYE'nin ilk online dans organizasyonu, geçen hnafta sonu gerçekleşti. İstanbul Uluslararası Dans Festivali ve Frida Medya işbirliğiyle gerçekleşen online salsa yarışmasına, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'tan yoğun katılım oldu. 

02 Şubat 2021
Türkiye'nin ilk online salsa şampiyonları FHC'den

Türkiyenin ilk online salsa şampiyonları FHCden

 

Ocak ayının ilk yarısında ön elemeleri yapılan yarışmanın finalinde her yaş kategorisinden yaklaşık 150 dansçı yarıştı. Özel olarak hazırladıkları dans videoları ile yarışmaya katılan dansçılar, şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti.

 

Yerli ve yabancı jüriler tarafından final değerlendirmeleri YouTube kanalında canlı yayınlanan organizasyona, Antalya'ya başarılar getiren FHC Sahne Sanatları Akademisi damgasını vurdu. 22 dansçı ile yarışmaya en çok katılım gösteren ve 17'si ile finale çıkan FHC ekibi, yedi kategoride altın, gümüş ve bronz madalyanın sahibi oldu.

FHC dansçılarından Alina Turcan ve Ege Şen kendi kategorilerinde şampiyonluğu yakalarken, Emre Şen, Güneş İl ve Mehtap Ceylan ikinci, Pınar Bahşi ve Ceren Ciritçi üçüncü oldu.

Antrenör ve koreograf Fatih Haktan Coşkun, sonuçlardan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, şubatta gerçekleşecek Dünya Salsa Şampiyonası için yoğun çalışma içinde olduklarını belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.