Türkiye'de kadına şiddet devam ediyor! Park kavgası kadının ölümüne neden oluyordu

Son günlerde Türkiye'de yaşanan kadına şiddet olaylarına nasıl çözüm bulunacağı tartışırken İzmir'de kaydedilen görüntüler tartışmayı alevlendirecek. Görüntülerde bir kişi aracını dükkanının önüne park eden kadını itiyor. Kadın ise aracının kapısına çarparak yere düşüyor. 

29 Temmuz 2020
Türkiye'de kadına şiddet devam ediyor! Park kavgası kadının ölümüne neden oluyordu

 
İzmir'de çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler ses getirecek cinsten. Tartıştığı kişi tarafından itilen bir kadın önce sırtını ardından da başını aracının kapısına ve yere vuruyor.
 
OLAY YERİ BALÇOVA
 
Balçova ilçesi Ata Caddesi'nde yaşanan olayda park yeri nedeniyle araç sürücüsü kadın dükkandaki bir kişi ile tartışıyor. Dükkanının önüne park ettiği için kızdığı belirtilen adam kadını var gücüyle itiyor. Kadın önce belini aracının kapısına vuruyor, ardından da başını yere vuruyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.