Taş Üzerine yazarak yardım çağrısında bulunan çocuk koruma altına alındı

Antalya'nın Kepez ilçesi'nde bir taşın üzerine "Yaşım 12, tecavüz edildim, hala tecavüz ediliyorum" yazan 12 yaşındaki A.K.'ye komşusu Hüseyin E.'nin 5 yaşından bu yana tecavüz ettiği ortaya çıkmıştı. Tutuklanarak cezaevine konan Hüseyin E. linç ve intihara karşı özel hücreye alındı. 

17 Haziran 2021
Taş Üzerine yazarak yardım çağrısında bulunan çocuk koruma altına alındı

 
 
Antalya'nın Kepez ilçesi'nde bir taşın üzerine "Yaşım 12, tecavüz edildim, hala tecavüz ediliyorum" yazan 12 yaşındaki A.K.'ye komşusu Hüseyin E.'nin 5 yaşından bu yana tecavüz ettiği ortaya çıkmıştı. Tutuklanarak cezaevine konan Hüseyin E. linç ve intihara karşı özel hücreye alındı. Tecavüz mağduru kız ise koruma altına alındı.
 
Çocuk İzlem Merkezi'nde psikolog eşliğinde ifadesine başvurulan A.K.'ye komşuları Hüseyin E. 'nin 5 yaşından bu yana cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. Yaşı küçük kıza ilk cinsel saldırıyı boğazına bıçak dayayarak gerçekleştirdiği öğrenildi. A.K.'nin ifadesinde "Beni ve ailemi öldürür. Ondan çok korkuyorum. Sürekli gece kabuslar görüyorum" dedi.
 
ÖZEL HÜCREYE KONULDU
 
Hüseyin E. cezaevinde linç ve intihara karşı özel hücreye konuldu. Hüseyin E.'nin Adana'ya taşınmasına rağmen Antalya'ya özel aracı ile gelerek A.K.'ye tecavüzlerini sürdürdüğü de ortaya çıktı. Polis Hüseyin E.'nin başka çocuklara da tecavüzde bulunup bulunmadığını araştırıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.