Su sandıkları yerde gaz çıkınca ortalığı alev aldı!

Kahramanmaraş'ta bir bahçede açılan kuyuda sondaj çalışması yapıldı. Sondajın ardından bir vatandaş kuyunun yanında çakmağını ateşleyince kuyu alev aldı. Kuyudan çıkan gazın türünün belirlenmesi için çalışma başlatıldı. 

07 Ağustos 2020
Su sandıkları yerde gaz çıkınca ortalığı alev aldı!

 
Kahramanmaraş'taki bir bahçede su için açılan sondaj kuyusundan gaz çıktı. Bir vatandaşın çakmağını ateşlemesi üzerine yanmaya başlayan gazın türünün belirlenmesi için çalışma yapılması istendi.
 
Onikişubat ilçesine bağlı Ilıca Mahallesi'nde bahçe satın alan ve adı öğrenilemeyen bir kişi sondaj yaptırarak, kuyu açmak istedi. Sondaj sırasında çalışanlar, 70 metrede suya ulaştıklarını belirterek bahçeden ayrıldı.
 
Sondajla açılan kuyudan su yerine gaz çıktı! Kuyu alev aldı
 
ÇAKMAK ÇAKTI, KUYU ALEV ALDI
 
Bir vatandaş, kuyunun yanında çakmağını ateşleyince kuyu alev aldı. Yanmaya başlayan kuyudaki gazın ne olduğu öğrenilemedi. Mahalleli yetkililerden gazın türünün belirlenmesi için çalışma yapılmasını istedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.