Süper model Maria Liman'dan takipçilerine davet: Benimle 3 ay karantinada kalıp eğlenmek isteyen var mı?

Rusya'da 2018 Dünya Kupası'nda dikkatleri üzerine çeken ve giydiği kıyafetlerle turnuvanın en çekici taraftarı seçilen model Maria Liman, sosyal medyadan çok ilginç bir teklifte bulundu.  

27 Mart 2020
Süper model Maria Liman'dan takipçilerine davet: Benimle 3 ay karantinada kalıp eğlenmek isteyen var mı?

1
 
Dünya Kupası'ndan sonra Londra'ya taşınan Liman, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle evinden dışarı çıkmazken, karantinada kendisine eşlik edecek bir ev partneri aradığını söyledi.
2
 
Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Koronavirüs bulaşmamış, sevimli bir ev partneri arıyorum. Önümüzdeki 3 ay birlikte izole olmak ve eğlenmek için. Cesur ve yakışıklı bir adam olması tercihim" ifadelerini kullanan Maria Liman, bir anda dikkatleri üzerine çekti.
3
 
Paylaşımlarına devam eden güzel model, "Uyuyan güzel, prensini bekliyor. Virüsü yenip beni kurtaracak bu cesur, yakışıklı adam nerede? Lütfen virüsün yok olması için çalışmaları hızlandırın.
4
 
Bir ay önce stoklamak için aldığım tüm malzemeler birkaç gün içinde bitecek" şeklinde konuştu.
5
 
Londra'ya taşındıktan sonra Chelsea maçlarına gitmeye başlayan ve taraftarların gözdesi haline gelen Liman'a, 2018 Dünya Kupası sonrası siyasete girmek teklifi yapılmıştı.
6
 
Rus Muhalefet Partisi yetkilileri, Maria Liman'a parti sözcülüğü teklif etmiş, başarılı model ise politika için aşırı dikkat dağıtıcı olduğunu düşündüğü için teklifi reddetmişti.
7
 
 
8
 
 
9
 
 
10
 
 
11
 
 
12
 
 
13
 
 
14
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.