Şimdi oldu başkan...

Bayramın birinci günü, sokağa çıkma yasağına rağmen kızını otobüse alan, 20 yaş altındaki maskesiz çocukların konvoyunda boy gösterdiği Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bayramın ikinci günü mahalleleri tek başına gezdi. 

25 Mayıs 2020
Şimdi oldu başkan...

Kepez Belediyesi'nin, rengarenk şekerlerle süslenen araçlardan oluşan 'Bayram Korteji', Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde de cadde cadde, sokak sokak gezdi. Kortej deki Kültür TIR'ında yer alan Kepez Belediye Orkestrası ve müzik gruplarının sergilediği canlı performans ile ilçe sakinleri coşkulu anlar yaşadı. Kepez Belediyesi'nin 'Bayram Korteji', bayramın ikinci gününde Altınova Bölgesinde Orta, Menderes, Düden, Sinan ve Göksu mahalleleri, Kepez Doğu Bölgesi'nde Teomanpaşa, Mehmet Akif, Düdenbaşı, Güneş, Sütçüler, Habibler, Baraj, H. Karakaş, Beşkonaklar Mahalleleri, Varsak Bölgesinde ; Demirel, Menderes, Esentepe, Altıayak, Aydoğmuş, Varsak Karşıyaka, Aktoprak, Zeytinlik, Ayanoğlu ve Şelale mahallelerine bayram heyecanını götürdü.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bayram şekerleri ile birlikte Kepez'in cadde ve sokaklarına bayram neşesini, heyecanını ve coşkusunu götürdüklerini söyledi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.